Vi är i akut behov av en WordPress-utvecklare med öga för det visuella!

Har du gedigen erfarenhet av webbplatsproduktion i WordPress? Är du något så unikt som lika grafiskt orienterad som tekniskt intresserad? Då är det nog dig vi söker med ljus och lykta!

Även om vi, som varumärkesbyrå, lever med övertygelsen att varumärket börjar i den interna kulturen och att varumärken skapas inifrån, är vi varje gång lika exalterade när våra projekt är framme vid extern exponering och är redo att visas upp för omvärlden. Om du, liksom vi, också brinner för att påverka människor och affärer med briljant design, smarta funktioner, kreativa lösningar och stringent uttryck – då kan detta vara något för dig!

Personen vi söker blir en efterlängtad kollega som tillsammans med art directors, formgivare, copy, projektledare och varumärkesstrateger tar övergripande ansvar för framförallt webb men säkerligen även andra digitala alster. Liten byrå betyder att alla hjälps åt – prestigelöst och synnerligen kamratligt.

Stämmer nedan in på dig?

  • Du är van att jobba i WordPress och gärna med Elementor.
  • Du har ett gediget intresse för teknik och är lika orädd för att lära dig nya system, funktioner och processer som du är lättlärd.
  • Du har stilkoll och ett grafiskt sinne. Utbildning inom webbdesign och användarvänlighet/UX är självklart meriterande.
  • Du är en utpräglad teamplayer med sociala förmågor som nyttjas såväl internt som i relation till våra kunder.
  • Du har förståelse för digital marknadsföring. Vana vid exempelvis SEO, Google Ads och SoMe-annonsering är en stark bonus.
  • Talar flytande svenska och engelska
  • Dina vänner och före detta chefer använder ett flertal av följande ord när de beskriver dig: karismatisk, trovärdig, strukturerad, jordnära, energisk och lyhörd.

Tjänsten är heltid och placerad på vårt kontor i Vasastan, Göteborg.

Vi har egentligen behövt dig ett bra tag nu, så vår förhoppning är att ha en ny kollega på plats så snart som bara är möjligt.

Intresserad? Maila CV och personligt brev till info@wonderbrand.se omgående.